VERSLAG HIGH SCORE EVENEMENT

Dinsdag 13 oktober 2015

Na twee succesvolle evenementen heeft op 22 september jl. alweer de derde bijeenkomst sinds de bestuurswissel plaatsgevonden. Wederom was er een goede opkomst. Een hoop trouwe NUL24-ers van het eerste uur en ook veel nieuwe gezichten.

Door Willie Verploegen van Zaal Verploegen/Eetcafé Vrienden zijn we hartelijk ontvangen voor een klassiek avondje kroegsporten. Onze secretaris, Onno Molders, heeft zich kort tot de leden gericht om het programma van de avond uiteen te zetten. Ook heeft hij nog van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer 4 nieuwe leden welkom te heten bij de leukste netwerkclub van Nijmegen. Deze leden zijn:

Dirkzwager Advocaten & notarissen- Frank Arts

Drukkerij Sky / IJssalon Spinnato - Sergio Spinnato

Van de Wildenberg & Van Halder Advocaten - Lisa Witten

Old Cave - Frenk Derksen

De leden en gasten zijn gezellig samen gaan "sporten" en netwerken. We hebben een workshop snooker, darts en poker gevolgd onder leiding van professionals (waaronder Jacques Nieuwlaat, bekend als mastercaller en commentator van alle dartevenementen die op de Nederlandse televisie worden uitgezonden). Na de workshop hebben we in een felle strijd de degens gekruist in de verschillende disciplines.

Hoewel de gemiddelde NUL24-er erg sportief is en natuurlijk over een topconditie beschikt, hoefde deze topconditie niet aangesproken te worden om te kunnen winnen. Wat wel nodig was: een vaste hand, een goede oog-handcoördinatie, het zicht van een steenarend, stalen zenuwen, bluf en last but not least: een pokerface.

Uiteindelijk hebben drie leden aan het langste eind getrokken en zijn ze er vandoor gegaan met de prijs, namelijk een dinerbon voor een etentje voor twee bij restaurant Bruut, mede mogelijk gemaakt door Thijs van Gastel. De winnaars waren:

Snooker: Jean Pierre de Rooij van Soluso e-solutions

Darts: David Bloemendal van Product Plus Reclamebureau

Poker: Joost Duin van Blokland, Duin & Vrieswijk

Na de prijsuitreiking hebben we nog een afsluitend drankje gedronken, waarna iedereen na een gezellige en geslaagde avond weer huiswaarts is gekeerd. Op naar het volgende evenement welke op 26 november a.s. zal plaatsvinden. De uitnodiging hiervoor hebben onze leden reeds ontvangen.

Mogen wij aan u voorstellen!
Studio EviMeer informatie