VERSLAG DISHNESS AS (UN)USUAL EVENEMENT

Donderdag 03 december 2015

Zo, dat was een fantastische avond! DISHNESS AS (UN)USUAL zijn we begonnen met een bijzondere show, Table du Chef, waarbij de eerste 24 aanmelders voor deze avond even kort de tijd kregen om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen aan de rest van de aanwezigen. Onder leiding van gastheer Huug Duin en meesterkok Julien Brunoise en zijn keukenbrigade kregen we een op de huid gebraden voorstelling, met een snufje betovering, een dressing van humor en luim, met een garnituur van verbazing en afgeblust met muzikaliteit. Met als resultaat drie heerlijke amuses waarvan alle aanwezigen de receptuur mee naar huis hebben gekregen.

Na afloop van de show hebben we ons tegoed gedaan aan het live cooking buffet van Fort Lent waarna eenieder de volle aandacht had voor het goede doel van deze avond. De totale opbrengst van de loterij zullen we schenken aan Hospice Bethlehem aan de St. Anthoniusplaats in Nijmegen (www.hospicebethlehem.nl), en we kunnen dan ook trots melden dat we deze avond met zijn allen een bedrag van € 2.850,00 bij elkaar hebben gehaald voor deze bijzondere instelling die plaats en begeleiding biedt aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Iedereen hartelijk dank voor zijn/haar bijdrage!

Geveild werd een reischeque voor een Europese stedentrip naar keuze (mede mogelijk gemaakt door The Travel Company/Reisbureau Van Betuw) waarvan Marcel Strik van Business Center Nijmegen de gelukkige winnaar was. Tevens werd geveild 9 maanden gebruik van een spiksplinternieuwe Seat Mii Sport (mede mogelijk gemaakt door Auto Traa) welke veiling werd gewonnen door Erik Boerakker van DBCN. En uiteindelijk werd er nog een schitterende gigantische foto van de skyline van Nijmegen (aangeboden door Visual Photo Design) geveild welke fantastisch mooi zal staan op het kantoor van Frank Vermeer van Stormgevers!

Als afsluiter heeft notaris Maud van Weersch de trekking gedaan van de verloting van een splinternieuwe scooter (mede mogelijk gemaakt door Van Haren Auto’s & Scooters). Hans van Duinen van Van Duinen Reclame heeft er goed aan gedaan zijn vrouw deze avond mee te nemen, want zij is de nieuwe eigenaresse van deze mooie scooter!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Uiteraard werd er na deze spannende veiling en loterij nog lekker nageborreld onder het genot van een drankje, een mooi kaasbuffet en de muzikale omlijsting van zangeres Eefje en haar begeleider.

Voor iedereen alvast fijne feestdagen, en we zien elkaar weer tijdens het volgende evenement WINTER WONDER BBQ op 1 februari 2016.

Mogen wij aan u voorstellen!
Kompas Veiligheidsgroep

Meer informatie