NEED FOR SPEED!

Woe. 20 mei 2015 om 16:45

Zoals reeds eerder aangekondigd en ongetwijfeld al in je agenda staat genoteerd vindt op woensdag 20 mei aanstaande ons NEED FOR SPEED-evenement plaats. Graag zouden we van je willen weten of je hierbij aanwezig zult zijn. Aanmelden kan tot 48 uur vantevoren, dus tot maandag 18 mei 17.00 uur.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

16.45 uur vertrek per touringcar vanaf Restaurant Valdin aan de Van Peltlaan 4 in Nijmegen (betaald parkeren kan aan de overkant op het terrein van UMC Radboud en vanaf 16.00 uur gratis op de Van Peltlaan). Zorg dat je op tijd bent!

Tijdens de rit wordt de catering verzorgd door Nout Arnts van Hotel-Grand Café Atlanta

17.30 uur aankomst

Wat we precies gaan doen laten we nog even aan de fantasie over, maar het wordt wel gaaf! En hoewel voor beschermende kleding zal worden gezorgd adviseren we om niet in je allerbeste pak te komen. Een paar oude schoenen is aan te raden.

19.30 uur vertrek

20.15 uur aankomst bij Restaurant Valdin alwaar een heerlijk buffetje voor ons klaar staat om de honger (en dorst) te stillen. Tevens hebben we hier voldoende gelegenheid tot gezellig naborrelen en netwerken.

23.00 uur einde programma

 

HEEL BELANGRIJK: NEEM JE RIJBEWIJS MEE!!

 

Voor dit evenement zijn we genoodzaakt en no-show fee van € 50,00 exclusief btw in rekening te brengen voor mensen die zich wel hebben aangemeld en vervolgens niet op komen dagen.

Mogen wij aan u voorstellen!
Kees van Gent, Banden en Wielen

Meer informatie