Samen de vakantieperiode inluiden + Programma 2de helft 2021

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Organisator
Huidig bestuur
Datum en tijd
23 jul. 2021 16:00 - 19:00
Locatie
Brasserie Manna, Oranjesingel 14-20, Nijmegen

Samen de vakantieperiode inluiden + Programma 2de helft 2021

 

Op vrijdag 23 juli hebben wij de volgende bijeenkomst. Wij worden in de vernieuwde Brasserie Manna verwelkomd om 16.00u. Samen zullen we de vakantieperiode inluiden. Het is tenslotte officieel de vrijdag van de Via Gladiola. Helaas gaat dit mooie evenement dit jaar niet door. Desalniettemin een mooie reden om samen te proosten en vooruit te kijken.

Uiteraard onder het genot van een goed glas wijn, fris of een overheerlijk koud biertje, gaan wij bekend maken wat ons te wachten staat voor de 2de helft van 2021 qua programma van NUL24. En voor de inwendige mens wordt gezorgd door de uitstekende keuken brigade van Brasserie Manna.

Wanneer de zon schijnt zullen we heerlijk op het terras vertoeven, bij regen binnen in de brasserie. Uiteraard rekening houdend met de huidige geldende Covid maatregelen, zittend aan tafel.

Een eventuele potentieel lid mag als introducee mee maar vooraf even kortsluiten per mail, info@nul24.nl in verband met de beperkte aantal zitplaatsen (zodat we de capaciteit niet te boven gaan).

Locatie: Oranjesingel 14-20, te Nijmegen

Tot vrijdag 23 juli om 16.00u.