Ik zie oe gère

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Organisator
Huidig bestuur
Datum en tijd
24 sep. 2021 15:00 - 01:00
Locatie
stationsplein Nijmegen - Den Bosch

Ik zie oe gère

Ik zie oe gère

Beste Nul24 leden, 

Zoals jullie hebben vernomen hebben we met pijn in ons hart de Nul24 reis moeten verplaatsen naar 2021, vanwege de te grote risico’s die corona meebrengt voor reizen met grotere groepen. Toch hebben we met man en macht gewerkt aan een alternatief voor de datum waarop we eigenlijk in het vliegtuig zouden stappen: vrijdag 24 september. 

Samen met Maudy Vossen hebben we toch nog een klein tripje kunnen voorbereiden buiten Nijmegen. We gaan naar de cultuurstad van het Zuiden: Den Bosch! ’s-Hertogenbosch is een van de oudste steden in Nederland. Hier vind je prachtige huizen, gezellige straatjes, tunnelgrachten, heel veel cafés en heerlijke restaurants.

Samen met Nul24 gaan we vrijdag 24 september Den Bosch haar unieke sferen, lekkere eten en tunnelgrachten ontdekken. Om 15:00 uur vertrekt er een bus (gesponsord door ons Nul24-lid Jorrit Wesseldijk) vanuit Nijmegen (stationsplein). Om 16:00 uur worden we ontvangen met een drankje en een welbekende beroemde lekkernij bij de Shoege. Rond 17:00 uur stappen we op de boot, onder genot van een drankje en hapje, voor een tocht op Bossche wateren. 

Rond 18:00 uur worden we verwacht bij Shoege voor een diner. We laten ons de ‘most delicious’ flavours van de diverse kleurrijke wereldkeukens ontdekken, met een frisse presentatie en een tasty smaak, die smaakt naar meer. The SHOEGE is eigentijds, eigenzinnig maar vooral persoonlijk. De gezelligheid van een eettentje en bar maar met de inrichting van een hip boutique hotel maken van the SHOEGE dé must visit. 

Voor een eventuele naborrel kunnen we altijd nog terecht bij de Uilenburg om de hoek. De Uilenburg is misschien wel de gezelligste wijk van Den Bosch. Gezien de horeca, door de coronamaatregelen, sluit om 00:00 uur, vertrekken we weer richting Nijmegen rond 00:15/00:30 uur vanuit Den Bosch. Een kort, maar krachtig, uitje, om ons toch het gevoel te geven dat we even weg zijn geweest met onze club. 

 

Programma 24 september: 

Vertrek Nijmegen: 15:00 uur vanaf het stationsplein Nijmegen

Ontvangst Shoege: 16:00 uur (Snellestraat 28, 5211 EN ’s-Hertogenbosch)

Start rondvaart: 17:00 uur

Start diner bij Shoege: 18:00 uur

Vertrek uit Den Bosch: 00:15/00:30 uur. 

 

Kun je door omstandigheden niet met het busvervoer meereizen, maar wil je toch komen? Uiteraard kun je ook op basis van eigen vervoer komen. We ontvangen jou dan graag op de bovengenoemde tijden bij Shoege. 

Ben je erbij? Meld je dan snel aan voor dit leuke uitje naar Den Bosch! Aanmelden kan via de app of via de mail. Graag ontvangen we uiterlijk 20 september jouw aanmelding. 

 

Tot ziens op 24 september. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groeten namens het bestuur van Nul24