Over NUL24


NUL24 is al 22 jaar een dynamische businessclub in Nijmegen met zo'n 75 leden. Ondernemers van alle leeftijden komen bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Welkom bij ondernemersclub NUL24, hét platform voor actieve ondernemers die hun netwerk in Nijmegen en omgeving willen uitbreiden! NUL24 dankt haar naam aan ten eerste natuurlijk het kengetal van de oudste stad van Nederland maar de letters staan tevens voor Noviomagus Utiquam Laetificus wat vrij vertaald natuurlijk mooi Nijmegen betekent!

Zowel zakelijke als persoonlijke contacten die zeker op langere termijn bijdragen aan het succes van uw onderneming, dat is waar de club voor staat. Vooral gezien de aard van onze activiteiten leert u leden persoonlijk kennen waardoor vooral de gunfactor groter wordt naarmate u langer lid bent. En zo willen we vooral de informele sfeer benadrukken die heerst onder de leden!

Sinds 2001 is NUL24 een actieve club met een zeer divers scala aan leden. Van de kleinere eenmanszaak tot de grote spelers in onze prachtige stad. Uiteraard wordt u als lid ook betrokken bij de club bijvoorbeeld door middel van een bedrijfsbezoek of de mogelijkheid u te presenteren tijdens een evenement.

Tot slot maakt NUL24 gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals een actieve website, een eigen app - waar ieder lid een bedrijfsprofiel kan aanmaken - en een Facebookpagina.

17
jul
Roze woensdag
  • Vereniging
  • Voerweg nijmegen