NUL24 Goes LISSABON

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Huidig bestuur
Datum en tijd
24 sep. 2022 08:00 - 26 sep. 2022 23:00
Locatie
Lissabon

Na de twee memorabele buitenland reizen in 2017 naar Malaga en in 2019 naar Valencia, gaan we in september 2022 een andere zonnige stad bezoeken: Lisaboa oftewel Lissabon.

De bezielde, energieke hoofdstad van Portugal wordt ook wel de "stad van vergezichten" genoemd vanwege haar ligging op zeven heuvels. Deze romantische stad is ontstaan aan de rivier de Taag, die niet ver daarvandaan uitmondt in de Atlantische Oceaan. Ze was ooit een zeer belangrijke uitvalsbasis voor ontdekkingsreizigers en heeft mede daardoor een rijke geschiedenis. De stad biedt van alles wat: schitterende gebouwen uit de tijd van de zeevaarders, smalle straatjes, prachtige fonteinen en gezellige pleinen. Ook kunnen we in Lissabon genieten van de heerlijke mediterrane keuken en bijvoorbeeld smullen van de beroemde Bacalhau, de gezouten stokvis, of we laten ons meevoeren op de klaaglijke klanken van de fado, het Portugese levenslied. Lissabon is romantiek ten top!

Op zaterdag 24 september zullen we vroeg vanuit onze hoofdstad vliegen naar de Portugeese hoofdstad. We kunnen 3 volle dagen genieten van deze stad. Ook dit jaar organiseren we een aantal gezamenlijke activiteiten, maar er is zeker ook ruimte voor vrije tijd.

Globaal programma: 

Zaterdag 24 september - vlucht van Amsterdam naar Lissabon en incheck in Het SANA Executive Hotel. Dit moderne hotel ligt in het hartje van Lissabon.

‘ S Middags zullen we middels een fietstocht de stad ontdekken en een goede oriëntatie te krijgen voor de dagen die komen.

Avond is vrij te besteden.

Zondag 25 september - Zelfstandig Lissabon ontdekken, wandelen, huur een fiets of ga lekker naar het strand. Eventueel kunnen we een halve dag een tour organiseren naar Sintra, een dorp in de bergen, die op de Unesco erfgoedlijst staat.

In de avond hebben we een gezamenlijk diner in een leuke Fado-locatie.

Maandag 26 September 

Op de maandag gaan we een culinaire rondreis maken in Lissabon om de smaken van Lissabon te proeven.

Aan het einde van de dag vliegen we weer terug naar Schiphol.

Dit wil je als NUL24 lid natuurlijk niet missen!

Geef je snel op want er is weinig bedenktijd! Uiterlijk woensdag 20 april 10.30u willen we graag van je weten of je van de partij bent. Dit heeft te maken met een voorlopige boeking en het aantal beschikbare vliegtickets. Door de huidige omstandigheden moeten we vroeg boeken om hogere brandstof kosten te verwijden.

Wat kost het?

De extra bijdrage voor dit spektakel bedraagt € 299,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 125,-. Geef dit direct aan bij aanmelding 1 of 2 persoonskamer.
Let op! Aanmelding = ook betalen. Bij onverwachte afmelding worden kosten van vlucht en hotel in rekening gebracht. 

Aanmelden kan vanaf nu in de app of per mail.

Met hartelijke groet,

Bestuur Nul24

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien