Jaarfeest Beaune: Over de top!

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
17 jun. 2022 17:30 - 23:00
Locatie
Bistrobar Beaune in Rozendaal.

Jaarfeest Beaune: Over de top!

Jaarfeest Nul24 OVER THE TOP!

 

Beste Leden van NUL24 en partners,

Op 17 juni organiseren wij ons jaarfeest bij NUL24lid Thijs van Gastel bij zijn nieuwe locatie: Bistrobar Beaune in Rozendaal.   

Om 17.30u zullen wij een bus laten vertrekken vanaf het Centraal Station in Nijmegen en na een korte rit naar Rozendaal worden wij vanaf 18.00 uur ontvangen bij Bistrobar Beaune. Rond 19 uur gaan wij aan tafel, voor een feestelijk en uitgebreid 4 gangen diner met goede bijpassende wijnen. Vanaf een uurtje of 10 zullen wij de avond feestelijk afsluiten met een dansje en drankje.

Zoals alle jaren bent u welkom met uw partner. Meld jezelf + partner aan via de app of per mail, we vernemen het ook graag als je niet komt. Doe dit voor vrijdag 10 juni 2022. Heeft u speciale dieet wensen dan vernemen wij dit graag tijdig van u. 
I.v.m. de te maken kosten voor dit evenement zullen wij bij "No Show" € 75,- pp in rekening brengen.

Dit jaar is het een thema feest: Over de top! Gezien jullie extreme creativiteit en alle ideeën en suggesties die we voorbij hebben horen komen, hebben wij hoge verwachtingen als bestuur van jullie mooiste, uitbundigste en over de top creaties voor dit thema. 

Wij zien jullie graag in grote getalen aanwezig, dan maken we er ook dit jaar samen een feest van.

Namens het bestuur NUL24

Maud, Oscar, Frank, Maurice, Eva en Roald